chrome firefox opera safari iexplorer

Громадяни не хочуть змінювати чинну Конституцію

22 вересня 2010 о 18:03

Згідно з результатами всеукраїнського опитування, яке було проведено 9–15 вересня 2010 року «Українським демократичним колом» на замовлення Інституту політики, більшість українців (56,2%) вважає, що найкращим для України було б не змінювати Конституцію, а забезпечити її виконання.

При цьому 21,8% громадян дотримуються думки, що треба прийняти нову редакцію Конституції, яка передбачатиме можливість дострокових виборів Президента.

Лише 13,3% опитаних вважає, що треба за рішенням Конституційного суду повернутись до Конституції України 1996 року, що збільшить повноваження Президента.

Не змогли визначитись 8,7%.

* Детальніше на http://polityka.in.ua/info/453.htm 

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути