chrome firefox opera safari iexplorer

Триває конкурс на неофіційний талісман Євро-2012

30 листопада 2010 о 15:23

Понад п’ятдесят робіт від двадцяти авторів наразі надійшли в Інформаційний центр «Україна-2012» для участі у конкурсі на найкращий неофіційний талісман України до Євро-2012.

У малюнках конкурсантів – зображення котів, левів, драконів, їжаків, коней, лисів, зайців, лелек, крокодилів та биків. Конкурс розпочався 5 листопада й триватиме до 31 грудня 2010 року.

Як раніше зазначав Віце-прем’єр-міністр України Борис Колесніков, талісманом країни до Євро-2012 має стати тваринка, яка мешкає на території України.

За умовами конкурсу, його учасники мають зобразити малюнок неофіційного талісману на аркуші паперу або виконати його в електронному варіанті. Роботи з інформацією про автора потрібно надіслати на електронну адресу Інформаційного центру «Україна-2012» gosteva@ukrinform.com.

Переможець конкурсу, а також автори десятьох кращих робіт отримають цінні подарунки.

З першими отриманими роботами на конкурс можна ознайомитись тут.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути