chrome firefox opera safari iexplorer

Кіоски, які продаватимуть алкоголь, зноситимуть у триденний термін

25 грудня 2010 о 17:53

Підприємців, які продаватимуть алкоголь і сигарети у малих архітектурних формах після введення заборони, каратимуть і міліціонери, і управління торгівлі КМДА. Про це пише «Сегодня».

Так, за словами заступника голови КМДА Віктора Сівеця, з порушниками розбиратимуться швидко.

«Спочатку порушника попередять, складуть акт. Якщо після цього продовжать торгівлю, МАФ через три дні знесемо», — сказав він.

Водночас начальник відділу зв'язків з громадськістю столичної міліції Володимир Поліщук розповів, що міліція має право скласти протокол і опечатати товар на добу.

«Що робити з кіоском, вирішує КМДА, куди ми направляємо протокол. Пияцтво заборона на торгівлю не обмежить. Не куплять в кіоску, підуть у супермаркет. Але торгівля контрафактом зменшиться, адже підроблений алкоголь збувають з-під поли в МАФах», — сказав Поліщук.

Як відомо, 23 грудня Київради заборонила продаж алкогольних і слабоалкогольних напоїв, столових вин, пива та тютюнових виробів у МАФах площею до 40 кв. м. Заборона набуває чинності з 31 березня 2011 року.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути