chrome firefox opera safari iexplorer

Київське метро в Новий рік буде працювати до глибокої ночі

24 грудня 2010 о 15:12

Київська міська державна адміністрація вирішила продовжити роботу комунального підприємства «Київський метрополітен»в ніч з 31 грудня на 1 січня до 3:30. Про це повідомила прес-служба міськадміністрації.

Крім того, "Київському метрополітену " доручено з 20:00 31 грудня збільшити кількість пар потягів на лініях метрополітену.

Також планується збільшити кількість пар потягів на лініях метрополітену 7 січня під час проведення різдвяних заходів на майдані Незалежності і з 13:00 19 січня і до закінчення заходів з нагоди Водохреща у Парку культури та відпочинку «Гідропарк».

Крім того, Київміськадміністрація відзначає, що головному управлінню Міністерства внутрішніх справ у Києві доручено посилити охорону порядку і безпеки в районах станцій метро «Либідська», «Петрівка», «Святошин», «Лівобережна», «Дарниця», «Чернігівська», «Хрещатик», «Площа Незалежності» і «Площа Льва Толстого».

Крім того, Київ обмежив рух транспорту по вулиці Хрещатик 31 грудня 2010 року і 1 січня 2011.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути