chrome firefox opera safari iexplorer

На Миколая на Прикарпатті запалять найбільшу в світі Різдвяну свічку

17 грудня 2010 о 00:31

19 грудня в День святого Миколая в гірськолижному курорті «Буковель» на Прикарпатті стартує новий національний проект «Двадцять рекордів України в ТК «Буковель» до 20-ої річниці Незалежності України», які будуть засвідчені очевидцями у спеціально створеній «Книзі рекордів ТК «Буковель».

Цього святкового дня у «Книгу рекордів ТК «Буковель» буде зроблено два перших записи: про Різдвяну свічку, виготовлену з натурального воску, яка матиме висоту 2 м 12 см, та рекордний пряник «Миколайчик», який важитиме 112,05 кг. Ці незмінні атрибути урочистого дійства освячуватимуться Благочинним Вишгородського району, настоятелем церкви Бориса та Гліба отцем Димитрієм на місці Богоявлення в с. Демидів Вишгородського району Київської області.

Для приготування пряника використано: цукору – 18 кг, яєць-10 кг, маргарину 10к г, меду — 0,750 кг, корицю -2 кг, муку -30 кг, повидло — 20 кг, глазур -15 кг.

Гості ТК «Буковель» 19 грудня зможуть стати учасниками святкової зимової феєрії: разом зі святим Миколаєм запалити Різдвяну свічку та скоштувати медовий пряник «Миколайчик», який отримають від ангеликів за велінням шанованого нами Благодійника.