chrome firefox opera safari iexplorer

Понад 30 організацій у Львові підтримали «Вихідні за півціни»

15 грудня 2010 о 21:04

Львівський туристичний бізнес спільно з міською радою вже вдруге презентує в місті акцію «Вихідні у Львові за півціни».

Участь в акції зголосились взяти 12 готелів, 14 туристичних фірм, один магазин одягу від українських дизайнерів та Аквапарк «Пляж», художня галерея «Равлик» та додаткова пропозиція: знижка 50% на ціни квитків вистави-відкриття Головної новорічної казки Львова у Палаці культури на пл. Петрушевича.

Учасники акції матимуть зовнішні розпізнавальні знаки, котрі видно з вулиць. Як зазначили в управлінні туризму Львівської міської ради, акція «Вихідні у Львові за півціни» розпочне туристичний сезон «Зима у Львові 2010».

Цими днями в закладах, які беруть участь в проекті, можна буде розважитися та відпочити за 50% від щоденної вартості послуг. Участь в акції зможуть взяти не лише гості міста, а й мешканці.

На сьогодні стати учасниками акції «Вихідні у Львові за півціни» зголосились такі установи:

Готелі

«Дністер», «Вінтаж», «Леополіс», «Замок лева», «Гетьман», «Євроготель», «Сихів», «Містерхостел», «Citadel Inn Hotel & Resort», хостел Екологічного коледжу ЛНАУ, «НТОН», «Волтер».

Туристичні фірми

«Дана К», «Чудо тур», «Кий Авіа Вест», «Мандри Плюс», «Всесвіт», «Галіція-тур», «Галінтур», «Рітурнель», «Танго Тревел», «Крилос Ком» (vidviday.com.ua), «Інльвів», «ТурдеЛьвів».

Інші пропозиції

Захід-Шоу, 4REST Apartments, Соната, Художня галерея «Равлик», Аквапарк «ПЛЯЖ», Кав`ярня-галерея «Штука», кафе-бар «Високий замок», магазин одягу від українських дизайнерів «Yellow&Blue».

Додаткова пропозиція

знижка 50% на ціни квитків вистави-відкриття Головної новорічної казки Львова у Палаці культури на пл. Петрушевича, 17 грудня о 17:00.

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути