chrome firefox opera safari iexplorer

Відпочинок в Криму взимку

26 грудня 2010 о 16:06

Високогірним екстримом, печерами, винними погребами та новорічні програми в готелях — це козирі Криму на зимові свята. В уряді Автономії запевняють, що півострів пропонує відпочинок на будь-який смак та розмір гаманця.

Найбільшу популярність, кажуть турексперти, цьогоріч мають бази та міні-готелі у горах. Саме тут -можна зустріти Новий рік в умовах справжньої зими, та ще й — помилуватися природними дивами.

Невелика база відпочинку на плато Чатир Дагу. Тут, на висоті — за будь-якої погоди на півострові — панує новорічна казка. До того ж — за дуже дешево, менше ста гривень за добу.

Найдорожчий відпочинок — на Південному узбережжі, в Ялті. Тут заманюють різноманітними розвагами та екзотичними стравами.

У тризіркових готелях середня вартість новорічної пропозиції на одну особу — від 2-х до 5 тисяч гривень. У кожного свої цікавинки: шоу, розіграші, а на похмільний ранок — басейни з підігрітою морською водою, спа-процедури. А ще тури півостровом.

На новорічні свята Крим готовий прийняти 150 тисяч відпочивальників. Перших «новорічних гостей» — на півострові зустрічатимуть вже 28 грудня.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути