chrome firefox opera safari iexplorer

Вифлеємське Світло Миру у Львівського Римо-Католицького Митрополита

27 грудня 2010 о 19:17

24 грудня 2010 року о 14:30 Вифлеємське Світло Миру потрапило до Глави Римо-Католицької Церкви в Україні архиєпископа Мечислава Мокшицького. 

Його передали скаути Організації українських Скаутів. Це вже стало традиційно, що напередодні Свят-Вечора українські скаути приносять часточку Вифлеємського Світла до Глави РКЦ в Україні, адже його скаути ОУС приносять щороку. 

Напочатку скаути заспівали колядку а потім поділилися оплатком та передали Вифлеємське Світло.

Як і минулого року, Його Ексцеленсія виявив своє захоплення діяльністю Організації Українських Скаутів ОУС в плеканні духовності серед молодого покоління. 

Також виразив бажання зустрічатися частіше і обмінюватися досвідом в справі молодіжного руху. Скаути ОУС побажали Його Ексцеленсії Божого благословення і наснаги в Його душпастирській праці на благо Церкви в Україні.

Як повідомлялося раніше, архиєпископ Мечислав Мокшицький, як і в попередні роки, благословив проведення акції ОУС «Вифлеємське Світло Миру» 2010—2011.

Владислав Станик, ОУС

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути