chrome firefox opera safari iexplorer

До початку Євро-2012 залишилось 500 днів

24 січня 2011 о 17:10

У вівторок, 25 січня, в Україні святкуватимуть «500 днів до початку чемпіонату Європи з футболу 2012 року», повідомляє «Україна-2012».

З нагоди цього дня у Львові відбудеться конкурс під назвою «До Євро дедалі ближче», переможці якого отримають подарунки.

Окрім того, жителі та гості міста зможуть отримати подарунки на вулиці, відповівши правильно на запитання, які підготувало агентство.

У Харкові 25 січня для 2 тис. школярів проведуть відкритий урок «Ми господарі Євро», присвячений підготовці до чемпіонату. На урок запросять учнів 10-11 класів. Зокрема, харківським школярам розкажуть про історію турніру, як Україна стала хазяйкою чемпіонату, а також про підготовку держави і міста до чемпіонату.

У Донецьку до «500 днів до Євро-2012» розкриє секрети маркетингової концепції приймаючого міста.

Основна мета презентації — проінформувати жителів регіону про календар ключових подій, які заплановані в місті напередодні і під час проведення турніру.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути