chrome firefox opera safari iexplorer

Вертолітний майданчик у Каневі обійдеться майже в 90 млн грн!

23 лютого 2011 о 21:35

Будівництво вертолітного майданчика в селі Пекарі Канівського району Черкаської області з пасажирським терміналом пропускною здатністю 50 пассажирів на годину і з під'їзною дорогою має бути закінчене до червня 2011 року. Вартість будівництва – майже 90 млн грн.

Про це йдеться в повідомленні Вісника державних закупівель.

Переможцем конкурсу держзакупівель за неконкурентною процедурою «закупівля в одного учасника» стало ТОВ «Завод Майстер-Профі Україна».

Замовником будівництва вартістю 86 млн 970 тис. грн виступило держпідприємство «Льодові арени». Будівництво майданчика ведеться в рамках підготовки до Євро-2012. Закупівля послуг проведена.

Нагадаємо, раніше віце-спікер ВР Микола Томенко повідомив, що на підготовку проекту та відповідної документації для побудови вертолітного майданчика на 10 посадкових місць недалеко від поховання Тараса Шевченка виділено 2,6 мільйона гривень державних коштів.

Зі свого боку, глава Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб стверджує, що критика будівництва вертолітного майданчика в Каневі — дешевий популізм, а майданчик «сам Бог велів будувати».

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути