chrome firefox opera safari iexplorer

Міка Ньютон зазіхнула на десятку «Євробачення-2011»

15 березня 2011 о 18:01

Представниця України на пісенному конкурсі «Євробачення-2011» співачка Міка Ньютон упевнена, що увійде до першої десятки виконавців у фіналі конкурсу за результатами голосування.

«Я знаю, що можу бути в десятці кращих. Це 100%. Я вам гарантую, що ми будемо в десятці», — сказала вона на прес-конференції у вівторок у Києві.

Вона також повідомила, що на конкурсі, який цього року пройде в Дюссельдорфі (Німеччина), її буде супроводжувати команда з 25 осіб.

Співачка представить пісню «Ангели», яку виконувала у відбірковому турі на «Євробаченні» серед українських виконавців.

Сьогодні також стали відомі результати жеребкування «Євробачення». Згідно з ними, Міка Ньютон виступатиме у другому півфіналі, 12 травня, під шостим номером.

Водночас, як ми вже повідомляли, найбільші букмекерські контори світу не поділяють оптимізму нашої представниці.

Їхнім фаворитом став французький тенор Аморі Вассі (Amaury Vassili) з піснею Sognu. Франція лідирує за прогнозами найавторитетніших британських контор William Hill і Ladbrokes.

Після Вассі більшість гравців William Hill ставлять на Норвегію, за нею йдуть Великобританія, Естонія, Німеччина, Росія, Швеція, Азербайджан, Боснія і Герцеговина та Угорщина.

За матеріалами СТБ

«Рідна країна»

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути