chrome firefox opera safari iexplorer

Представника на Євробачення переоберуть 3 березня

01 березня 2011 о 08:17

3 березня на Першому національному телеканалі відбудеться переголосування за фіналістів національного відбору «Євробачення-2011».

Про це повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України.

«Після проведення фіналу національного відбору громадськість неоднозначно сприйняла підсумкові результати. Надходить безліч звернень глядачів, в яких ставляться під сумнів результати фіналу національного відбору», — зазначили в НТКУ.

В прес-службі зазначають, що у національному відборі вже визначилися три явні лідери: Міка Ньютон, Злата Огнєвіч і Джамала.

Щоб зняти ажіотаж, Національна телекомпанія виступає з ініціативою до цих трьох учасників з пропозицією виступити у четвер в прямому ефірі.

«Під час проведення ефіру буде відкрита лінія для SMS-голосування. Причому, враховуватиметься лише один голос з одного телефонного номера. Номер телефону, на який прийматимуться SMS на підтримку виконавців, буде оприлюднений з моменту початку трансляції», — наголошується в повідомленні.

Як відомо, в понеділок заступник глави адміністрації президента Ганна Герман заявила, що ініціюватиме створення комісії для перевірки відбору кандидатури від України на «Євробачення».

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути