chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві теж дорожчає хліб

16 березня 2011 о 11:44

Ціна підвищилися на батон «Нива». Замість 3,10 грн. за нього тепер просять 3,20 грн.

Також подорожчав «Український» — за нього на Русанівці беруть уже 4 грн., хоча раніш був по 3,16 грн. У мерії обіцяють розібратися.

«Батон «Нива» уже не входить у перелік соціальних сортів, а тому він може дорожчати через підвищення цін на борошно. А от що відбувається з «Українським», розберемося», — сказав Василь Яструбинський, начальник головкому з ціноутворення.

У прес-службі «Київхлібу» кажуть, що ціну на батон піднімати не збираються, а це дії окремих торговців.

«Так, з'явився «Український столичний», він більше у вазі і туди входить соняшникова олія, тому він небагато дорожчий, а звичайний «Український» залишається 3,16 грн., його теж можна купити», — сказала керівник прес-служби Наталя Лук'янова.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути