chrome firefox opera safari iexplorer

Українка — у п’ятірці найкращих в іспанській «Фабриці зірок»

08 березня 2011 о 11:44

14-річна українська співачка Юлія Смага потрапила до п’ятірки кращих виконавців іспанського проекту «Хочу співати» — аналог української «Фабрики зірок».

Запрошення від головного каналу іспанського телебачення для участі в шоу дівчина отримала у 2010 році. Для програми відібрали 25 юних талантів, які найкраще показали себе в кількох відбіркових кастингах. Шоу «Хочу співати» тривало протягом двох місяців.

Українка завоювала почесне право брати участь у фіналі програми, і в результаті — потрапила в п’ятірку найкращих виконавців. Крім того, з незалежних опитуваннями каналу, глядачі назвали дівчину кращою співачкою проекту.

У репертуарі Смаги — понад 100 пісень на різних мовах. У 10 років дівчина записала власний диск українською та іспанською мовами.

«Ми співаємо українською, виступаємо на іспанському радіо і телебаченні і хочемо, щоб наш спів почули у світі», — каже юна співачка, лауреат міжнародних і всеукраїнських конкурсів.

Дівчинка — студентка престижної у Іспанії школи естрадного мистецтва і займається танцями, вдосконалює майстерність гри на фортепіано. Іспанська преса називає дівчину «Чарівним голосом України». Вона отримувала запрошення зніматися в кіно і брала участь у теле і радіопрограмах.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути