chrome firefox opera safari iexplorer

Влітку центр Києва перетвориться на великий затор

12 березня 2011 о 16:58

Улітку в центрі Києва прогнозуються великі затори через ремонт центральних вулицях в рамках підготовки Києва до проведення чемпіонату Європи з футболу в 2012 році, повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Згідно з повідомленням, зокрема, в 2011 році заплановано здійснити капітальний ремонт бульвару Лесі Українські та вулиці Червоноармійській, відповідні розпорядження КМДА вже підписала.

Як зазначено в документах, капітально відремонтують ділянку від площі Либідської до площі Льва Толстого. Роботи виконуватимуть з частковим обмеженням руху транспорту з заняттям двох смуг руху проїжджої частини.

У свою чергу, капітальний ремонт бульвару Лесі Українки проводитиметься на ділянці від бульвару Дружби Народів до вул. Шовковичній.

Для організації безпеки руху автотранспорту та пішоходів буде розроблена схема дорожнього руху та встановлені відповідні знаки.

Замовником виконання робіт виступає комунальна корпорація «Київавтодор».

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути