chrome firefox opera safari iexplorer

Київський зоопарк відкриває літній сезон

29 квітня 2011 о 12:36

В суботу 30 квітня о 12:00 Київський зоопарк запрошує на відкриття літнього сезону.

«Літо наступає в зоопарку раніше, ніж будь-де. Літо — там, де екзотичні звірі, де духмяне цвітіння дерев та квітів, там де тепло, де тобі посміхаються від душі. То ж починаймо жити за літнім часом разом з Київським зоопарком!», — йдеться в повідомленні зоопарку.

А розпочнеться літній сезон з пригод. На центральній алеї вас зустрінуть жираф Космікс, лев Алекс, зебра Марті та пінгвін Кліф. Вони запросять вас у дивовижний світ «Космікс». Там на вас чекатимуть і випробування: пройти стежками диких звірів, зібрати врожай з чарівних фруктів, пограти в гігантський волейбол, піймати золоту рибку... А за вашу винахідливість ви отримаєте винагороди!

Перші 100 відвідувачів отримають сувеніри на пам'ять.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути