chrome firefox opera safari iexplorer

Київський зоопарк відкриває літній сезон

29 квітня 2011 о 12:36

В суботу 30 квітня о 12:00 Київський зоопарк запрошує на відкриття літнього сезону.

«Літо наступає в зоопарку раніше, ніж будь-де. Літо — там, де екзотичні звірі, де духмяне цвітіння дерев та квітів, там де тепло, де тобі посміхаються від душі. То ж починаймо жити за літнім часом разом з Київським зоопарком!», — йдеться в повідомленні зоопарку.

А розпочнеться літній сезон з пригод. На центральній алеї вас зустрінуть жираф Космікс, лев Алекс, зебра Марті та пінгвін Кліф. Вони запросять вас у дивовижний світ «Космікс». Там на вас чекатимуть і випробування: пройти стежками диких звірів, зібрати врожай з чарівних фруктів, пограти в гігантський волейбол, піймати золоту рибку... А за вашу винахідливість ви отримаєте винагороди!

Перші 100 відвідувачів отримають сувеніри на пам'ять.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути