chrome firefox opera safari iexplorer

Львівський аеропорт буде зачинено по вівторках

07 квітня 2011 о 16:15

З 12 квітня аеропорт Львова буде зачинено по вівторках. Це викликано реконструкцією злітно-посадкової смуги у зв'язку з проведенням через рік в Україні чемпіонату Європи з футболу, повідомляє primetour.ua.

У інші дні в розпорядженні авіакомпаній, що літають до Львова, буде дещо укорочена злітно-посадкова смуга.
Всі перевізники вже анулювали польоти до Львова по вівторках. Деякі вважають за краще не скасовувати по вівторках рейси взагалі, а перенести їх до аеропорту сусіднього Івано-Франківська.

Водночас, Івано-франківський міжнародний аеропорт готовий приймати частину рейсів Львівського аеропорту, який через початок ремонтних робіт злітно-посадкової смуги та підготовки летовища до Євро-2012 обмежує посадку і відправлення повітряних суден.

Як повідомив директор ІФМА Віталій Ковальчук, Івано-Франківський аеропорт давно до цього готовий, інформує Zaxid.net.

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути