chrome firefox opera safari iexplorer

На травневі свята з Києва пустять додаткові потяги

27 квітня 2011 о 10:25

«Укрзалізниця» пустить ще кілька додаткових потягів з Києва

Призначені на травневі свята 32 додаткові потяги не змогли цілком задовольнити попит на південному і західному напрямку.

Як розповіли  в «Укрзалізниці», зокрема, 29 квітня будуть пущений ще один потяг з'єднанням Київ-Сімферополь №543, що відправиться з Києва о 17.22 і о 12.00 наступного дня прибуде в Сімферополь.

Ще один потяг пустять на Західну Україну — №349, з'єднанням Киев-Івано-Франківськ, що відправиться зі столичного вокзалу в 9.58, а прибуде в Івано-Франківськ о 6,15 у суботу 30 квітня.

Як повідомлялося раніше, на період Травневих свят «Укрзалізниця» призначила 32 додаткові потяги. Зокрема, Південно-Західна залізниця призначила 9 додаткових потягів; Придніпровська — 7; Південна — 6; Одеська — 5; Донецька — 3 і Львівська — 2 потяга. Також 14 потягів призначено складом Російської залізниці.

 

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути