chrome firefox opera safari iexplorer

Опалення у Києві вимкнуть 18 квітня

15 квітня 2011 о 18:15

Опалювальний сезон у Києві завершиться 18 квітня. Про це повідомила перший заступник начальника головного управління енергетики, енергоефективності і енергозбереження Київської міськдержадміністрації Олена Малежик.

«Згідно з розпорядженням виконавчого органу Київради 18 квітня буде завершено опалювальний сезон, і вже з 19-го починаються підготовчі роботи до наступного», — сказала вона на розширеному засіданні колегії міськдержадміністрації в п'ятницю.

Голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов зазначив, що в ході нинішнього опалювального сезону виникали дуже серйозні питання з мережами. Так, за його словами, «непростим був початок сезону, оскільки було багато аварій, які призвели до зупинки подачі тепла, гарячої води».

Разом з тим, зазначив Попов, працівники комунальних підприємств своєчасно реагували на ці виклики. «Сьогодні ми кажемо, що спільними зусиллями, професійною і активною роботою комунальних підприємств, які надають ці послуги, районних адміністрацій, ми, в принципі, нормально закінчуємо опалювальний сезон», — сказав голова міськадміністрації.

У свою чергу в.о. начальника головного управління житлового господарства Київської міськдержадміністрації Сергій Крушановський повідомив, що всього в ході опалювального сезону сталося 2,4 тис збоїв, з них 1,77 тис — у «Київенерго», 366 — у «Киевводоканалі». Найбільше збоїв було на Троєщині, у Біличах і на Борщагівці.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути