chrome firefox opera safari iexplorer

Слідом за Донецьком 12 дітей з отруєнням госпіталізували у Житомирі

08 квітня 2011 о 11:20

12 дітей віком від 3 до 18 років госпіталізовано 7 квітня з підозрою на бактеріально-кишкову інфекцію у Житомирі, повідомляє Міністерство надзвичайних ситуацій. Діти госпіталізовані в інфекційні відділення міських лікарень №1 і №2.

Всі діти — учні обласної спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату для глухих дітей.

За повідомленням лікарів, стан дітей — середнього й легкого ступенів важкості. Носіями збудника інфекції, ймовірно, могли бути яблука й пюре з буряка, які споживали діти.

Усього в школі навчаються 106 дітей. Фахівці міської санітарно-епідеміологічної станції проводять комплекс санітарно-гігієнічних і протиепідемічних заходів в осередку захворювання.

Нагадаємо, півсотні дітей з кишковою інфекцією госпіталізовано у Донецьку. Усі діти споживали продукцію дитячої молочної кухні.

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути