chrome firefox opera safari iexplorer

У Житомирі пройшов конкурс краси серед вагітних

21 квітня 2011 о 14:19

Конкурс краси серед вагітних влаштували у Житомирі. Учасниці власним прикладом спробували довести, що вагітність – це особливий і найпривабливіший період у житті жінки. Деяким майбутнім мамам і термін вагітності у 36 тижнів не завадив пройтися подіумом і навіть станцювати.

Граційна хода, пряма спина й усмішка. Від професійних моделей їх відрізняє лише округлий живіт. Досі жодна з них не ходила подіумом.

Людмила – одна із шести конкурсанток. Вона чекає вже на четверту дитину. Малюк з’явиться на світ за місяць, але для матусі це не привід сидіти вдома.

Людмила Омецинська: «Лікарі кажуть: якщо мамі добре, добре і дитині. Якщо мама відчуває позитивні емоції, то і дитина буде їх відчувати. А щодо фізичної нагрузки, дома ми не менше втомлюємось з мисками і тарілками».

Здоров'я матусь важливіше за будь-які змагання. Медики будь-якої миті готові прийти на допомогу. Але учасниці запевняють, що анітрохи не хвилюються, бо до конкурсу ставляться як до приємної події. Малюкам, яких носять під серцем, конкурс теж подобається.

Надія Граф, конкурсантка: «Довольно спокойно. Вот на последний выход, на спортивный, он по-спортивному себя вёл, а сейчас уже, как полагается, всё тихо и мирно».

Ольга Савицька, конкурсантка: «Я не вважаю це змаганням, бо всі дівчата гарні, веселі позитивні, у кожної є своя родзинка. Всі ми в однаковому положенні, тому для мене це просто участь у такому приємному конкурсі».

Окрім показу краси вагітних конкурс поставив собі за мету й інше завдання — провести благодійний аукціон. На ньому продавали дитячі картини, вихованців місцевого сиротинця «Малятко». Саме туди й надішлють зібрані кошти.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути