chrome firefox opera safari iexplorer

Вперше в Одесі відбувся концерт на підтримку екології

21 квітня 2011 о 00:15

10 квітня на Грецькій площі в Одесі пройшов концерт на підтримку акції «Зробимо Україну чистою!» («Let's Do It Ukraine!»)

Проект «Зробимо Україну чистою!» пройде в більш ніж 40 містах України, в тому числі в Одесі, в якій вже обрано десяток місць для прибирання в день навколишнього середовища — 16 квітня!

На концерті лунала музика Братів Бурлака, Кирила Туриченко, STEAL and KILL, Mysterious, CHESHIRES та інших виконавців. Також слухачі з захватом скандували гасла: «Одесса – наш дом! Его уберём!», «В чистоте и не в обиде!», «Чистота – залог успеха! Убрать мусор – не помеха!» Усі присутні охоче погодилися прийняти участь у прибиранні 16 квітня зелених зон міста Одеси та області.

Дяченко Юрій, організатор концерту, ініціатор руху в м. Одесі та Південному регіоні: «Сподіваюся, що цим концертом ми покажемо, що звичайні люди можуть змінити навколишній світ, і наше покоління також здатне здійснити звитяг – 16 квітня усією країною піднятися на боротьбу зі сміттям!»

Акція проводиться громадським рухом «Зробимо Україну чистою» у партнерстві з громадськими організаціями Одеси.

Метою національної кампанії “Зробимо Україну чистою!” є докорінне змінення ставлення українських громадян та влади до життєвого простору, а також своїм прикладом навчити громадян дбати про довкілля. Акція не лише покращить довкілля, але й продемонструє, що життя в чистій країні можливе вже зараз i люди вже зараз мають багато однодумців у їх бажанні навести лад в Україні.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути