chrome firefox opera safari iexplorer

За місяць квитки на Євро замовили більше 12 мільйонів осіб

01 квітня 2011 о 17:40

За час квиткової кампанії Євро-2012, з 1 по 31 березня, на офіційний сайт УЄФА надійшло понад 12 мільйонів замовлень від футбольних вболівальників з усього світу.

12 149 425 заявок – це абсолютний рекорд за всю історію проведення чемпіонатів Європи з футболу, який на 17% перевищує аналогічну цифру турніру чотирирічної давнини в Австрії та Швейцарії, повідомили у прес-службі МОК «Євро-2012 Україна».

Заявки, які надійшли із щонайменше 206 країн світу, свідчать про те, що попит на різні види квитків україно-польської першості перевищив пропозицію на всі матчі фінальної частини турніру. Це означає, що для відповідного розподілу квитків передбачається лотерейний розіграш. Такий розіграш буде проведено УЄФА з 19 по 22 квітня під наглядом нотаріуса. Переможці лотереї отримають відповідне повідомлення електронною поштою до кінця квітня.

Громадяни України та Польщі виявили значний інтерес до придбання квитків. Близько 88% від загальної кількості заявок було отримано з приймаючих країн. Серед країн з найбільшою кількістю заявок також Німеччина – 2.82%, Росія – 1.16% та Швейцарія – 1.00%.

Цей «квитковий» успіх Євро-2012 демонструє, що захід має велику популярність не лише в обох приймаючих країнах, але й у всьому світі, та мільйони вболівальників з нетерпінням очікують футбольного свята за участю найкращих футбольних команд Європи.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути