chrome firefox opera safari iexplorer

До 75-річчя «Шахтаря» Донецьк готує гранд-шоу

11 травня 2011 о 11:59

У Донецьку закінчуються останні приготування до гранд-шоу, присвяченого 75-річчю Шахтаря. На ювілей футбольного клубу приїдуть чотири президенти України — Віктор Янукович, Віктор Ющенко, Леонід Кучма і Леонід Кравчук.

Як пише Сегодня Донбасс, над підготовкою свята, яке розпочнеться в суботу, 14 травня, о 20:30, вдень і вночі працюють близько 2 тисяч осіб.

«Це навіть більше, ніж на відкритті Донбас Арени. Я думаю, що це шоу буде більш цілісним і глибоким, ніж церемонія відкриття», — розповів керівник івент-служби стадіону Костянтин Кіркарян.

На святкування, під час якого покажуть всю історію Шахтаря з використанням спеціальних лазерних проекторів, запрошені футбольні функціонери з УЄФА і ФІФА, представники українських клубів, а також чотири президенти України.

«Янукович виголосить промову, а гімн України наживо виконає Злата Огневіч», — пояснив Кіркарян. За його словами, все шоу задумано так, щоб показати повагу до вболівальників Шахтаря. «Це, по суті, великий респект уболівальникам. Такою була початкова позиція президента ФК Шахтар. Всі шоу присвячено уболівальникам», — заявив він.

Хедлайнер концерту співачка Ріанна прибуде до Донецька в п'ятницю, 13 травня. Увечері цього дня для неї та її трупи з 35 чоловік спеціально зберуть сцену, на якій вона побажала провести репетицію.