chrome firefox opera safari iexplorer

Донецька влада до Євро купила туалети за ціною престижних іномарок

23 травня 2011 о 15:17

Донецька міськрада уклала угоду на придбання пересувних євротуалетів туалетів на суму 3,99 мільйонів гривень. Головне управління благоустрою та комунального обслуговування міськради уклало угоду з ТОВ «Аріста».

Придбано по п’ять чоловічих та жіночих кабінок. Вартість однієї кабінки становить майже 400 тисяч гривень, що дорівнює ціні престижного імпортного автомобіля.

ТОВ «Аріста» займається продажем систем водочистки та кулерів.

Раніше мер Донецька Олександр Лук'янченко повідомив про намір придбати п’ять пересувних євротуалетів, які матимуть вигляд пересувних вагончиків. Вони будуть розміщуватись у місцях масового скупчення людей під час Євро-2012.

Кошти на придбання туалетних кабінок було виділено по Програмі розвитку об’єктів благоустрою, шляхового і комунального господарства на 2011. На придбання техніки для комунальних підприємств цією програмою передбачено майже таку ж суму, як і на придбання п’яти пересувних туалетів, – 5 мільйонів гривень.

У 2010 році Донецький міськвиконком на тендері за 1,02 млн грн придбав послуги з обслуговування двох громадських туалетів, розміщених в парку кованих фігур поряд з мерією.