chrome firefox opera safari iexplorer

Спортивний фестиваль відбудеться у Львові

06 травня 2011 о 09:55

9 травня з 10:00 у Львові на проспекті Свободи розпочнеться спортивний фестиваль, присвячений підготовці до УЄФА Євро-2012. Тут можна буде побачити показові виступи різноманітних спортивних секцій та взяти участь у конкурсах та змаганнях.

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, для створення гарної атмосфери на святі охочим будуть малювати фан-макіяж. На обличчі гостей свята з’являться логотипи Львова, прапори України і інші цікаві малюнки.

«Львів завжди був і залишається геополітичним центром. Це мультикультурне місто, в історії якого переплелись гарні традиції музики, співу, танців, малярства, боротьби. Саме у Львові ніколи не забували про спорт, про здоровий та активний спосіб життя. Бо лише здорова нація спроможна на подвиги. У День міста, на цьому масштабному майданчику, яким стане Львів, кожен зможе знайти кусочок свята для себе – хто у музиці, у танцях, хто у футболі. Закликаю усіх відвідати Львів 7-9 травня», — розповідає міський голова Андрій Садовий.

«На проспекті Свободи, біля пам’ятника Т.Г. Шевченку, Федерація футболу України у Львівській області спільно з «Агенцією з підготовки м. Львова  до чемпіонату Європи  з футболу 2012» проведе футбольні змагання. Окрім дитячих команд зі спортивних шкіл, присутні зможуть зіграти футбол між собою.

Також на спортивному святі відбудеться футбольний майстер-клас від львівських зірок футболу. Охочі зможуть навчитись краще набивати м’яч і дізнатись кілька футбольних секретів», — інформують організатори.

 

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути