chrome firefox opera safari iexplorer

Центр туристичної інформації у Львові активно працював на свята

05 травня 2011 о 10:45

Протягом Великодніх свят (23, 25 та 26 квітня) Центр туристичної інформації у Львові відвідало 244 особи.

Про це повідомили у прес-службі Львівській міській раді.

Серед них – 68 осіб з України (Київ, Харків, Львів та область) та 176 іноземців (основні — Польща, Німеччина, Росія, США, а також Франція, Іспанія та Японія).

«Кожних вихідних кількість туристичних груп у Львові зростає. А це – гроші, які залишаються у місті. Важливо, щоб кожен львів’янин розумів, що турист, який приїхав до міста, в кінцевому результаті приносить вигоду саме нам», – зауважив міський голова Львова Андрій Садовий.

Під час Великодніх свят найбільше туристів, які звертались у Центр, цікавила програма святкувань у місті, карти, друкована продукція, транспортне сполучення.

Нагадаємо, торік Львів відвідало понад 1 млн туристів зі 114 країн світу.

У мерії нагадують, що Центр туристичної інформації розташований на першому поверсі Ратуші (пл. Ринок, 1).

 

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути