chrome firefox opera safari iexplorer

В Інтернеті «гуляють» фальшиві відповіді на ЗНО

25 травня 2011 о 17:25

Український центр оцінювання якості освіти застеріг майбутніх абітурієнтів від фальшивих відповідей на ЗНО. Про це повідомили 25 травня в УЦОЯО.

Як зазначають у Центрі, на деяких Інтернет-сайтах розміщено відповіді на тестові завдання зовнішнього незалежного оцінювання 2011 року, підготовлені начебто фахівцями УЦОЯО.

Український центр оцінювання якості освіти категорично заявляє, що будь-яка інформація з використанням назви та логотипу Центру є недостовірною.

«Наполегливо радимо майбутнім учасникам ЗНО-2011 вважати подібні матеріали провокаційними, адже вони не сприятимуть успішному проходженню зовнішнього незалежного оцінювання, та використовувати в процесі підготовки до тестування шкільні підручники або іншу рекомендовану Українським центром оцінювання якості освіти літературу. Переліки таких джерел із кожного предмета розміщені на нашому сайті», – повідомляє Центр.

Нагадуємо, що правильні відповіді на тестові завдання зовнішнього незалежного оцінювання 2011 року будуть оприлюднені на сайті УЦОЯО лише після завершення тестування з певного навчального предмета.

Джерело: ZIK
Розділи: Новини освіти Освічена

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути