chrome firefox opera safari iexplorer

Абітурієнти, не згідні з результатами ЗНО, можуть готувати апеляції

21 червня 2011 о 15:07

На персональних сторінках, що знаходяться на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, розміщено офіційну інформацію про отримані абітурієнтами результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури.

Про це повідомив 21 червня Український центр оцінювання якості освіти.

УЦОЯО нагадує, що відповідно до Порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2011 році, абітурієнт має право на подання апеляційної заяви в разі непогодження з результатами зовнішнього незалежного оцінювання із предмета. Зразок апеляційної заяви розміщений на сайті УЦОЯО.

Апеляційні заяви слід надсилати поштою протягом трьох днів із моменту офіційного оголошення результатів на адресу: 01135 м. Київ, вул. Чорновола, 24, (із поміткою «Апеляційна комісія Українського центру оцінювання якості освіти»).

Розгляд апеляційних заяв щодо результатів зовнішнього оцінювання здійснюватиметься комісією, як правило, протягом десяти днів із часу їх надходження.

За бажанням, заявники можуть бути присутніми під час розгляду заяви апеляційною комісією. Інформація про час і місце засідання апеляційної комісії та списки абітурієнтів, заяви яких розглядатимуться, будуть розміщуватися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти в переддень засідання.

За наслідками розгляду апеляційної заяви абітурієнтам надсилатиметься витяг із протоколу засідання апеляційної комісії, копії бланків відповідей та картка абітурієнта на адресу, вказану ними під час реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання.

Джерело: ZIK
Розділи: Новини освіти Освічена