chrome firefox opera safari iexplorer

Майже 47% українців вважають, що майбутнього у СНД немає

24 червня 2011 о 09:07

У прямому ефірі 5 каналу в ток-шоу Республіка з Анною Безулик соціолог, представник компанії R & B Group Євген Копатько заявив, що майже 47% українців вважають, що майбутнього у СНД немає.

«Згідно з даними нинішніх досліджень, понад 43% респондентів вважають, що країни СНД віддаляються один від одного, і майже 47% України вважає, що майбутнього у СНД немає», — повідомив соціолог.

«З'явилася цікава тенденція: з одного боку — обережний оптимізм щодо Європи, з іншого — усвідомлення кризи в СНД», — зазначив Копатько.

У січні повідомлялося, що відповідно до результатів дослідження, проведеного Соціологічною групою Рейтинг, відновлення СРСР у його колишньому вигляді підтримали 15% українців.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути