chrome firefox opera safari iexplorer

Міносвіти пропонує абітурієнтам «100 запитань-100 відповідей»

29 червня 2011 о 18:36

Про це 29 червня повідомив відділ взаємодії з засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю Міністерства освіти і науки, молоді та спорту.

29 червня відбулася селекторна нарада з питань початку вступної кампанії 2011 під головуванням міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника.

У селекторній нараді взяли участь народні депутати України, ректори вищих навчальних закладів, представники центральних органів виконавчої влади, громадських організацій та засобів масової інформації.

Міністр повідомив, що «для організованого проведення вступної кампанії міністерством у листопаді минулого року та у червні поточного року у Києві, Львові, Одесі, Харкові та Донецьку проведено регіональні наради проректорів (заступників директорів) та відповідальних секретарів приймальних комісій вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації усіх форм власності та підпорядкування».

У своєму виступі Табачник зазначив, що міністерством розроблено низку роз’яснень та інформаційних матеріалів, покликаних допомогти приймальним комісіям і абітурієнтам під час вступної кампанії 2011 року.

«До початку вступної кампанії міністерством підготовлено п’ять інструктивних листів щодо роз’яснень Умов прийому до вищих навчальних закладів. На допомогу приймальним комісіям надіслано для використання інформаційні матеріали про документи вступників, які мають особливі умови вступу до вищих навчальних закладів (пільговики, цільовики, позаконкурсники).

Зважаючи на досвід попередніх років, міністерством, насамперед для абітурієнтів, а також для приймальних комісій вищих навчальних закладів, розроблено «100 запитань – 100 відповідей» на найбільш поширені запитання вступників. Інформацію надруковано в газеті «Освіта України», а також розміщено на сайті міністерства», – сказав Табачник.

 

Джерело: ZIK
Розділи: Новини освіти Освічена

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути