chrome firefox opera safari iexplorer

На вулицях Києва з'являться мобільні лікарі

25 червня 2011 о 22:00

23 червня депутати Київської міської ради ухвалили зміни до Міської цільової програми підготовки та проведення в місті Києві фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Як повідомили в прес-службі КМДА, згідно з внесеними змінами, у 2012 році буде профінансовано купівлю мобільного лікувального стаціонару (модуля), а також відповідного медичного обладнання, засобів медичного призначення, інвентарю та засобів захисту персоналу. На ці цілі передбачили 5,35 млн. грн.

Як зазначив заступник голови КМДА  Анатолій Голубченко, придбання мобільного лікувального модуля необхідно для реалізації Концепції безпеки та правопорядку, зокрема для надання екстреної медичної допомоги при виникненні надзвичайних ситуацій, наприклад, у фан-зоні.

Крім того, у Міську цільову програму також включено новий пункт: Ремонт і придбання спеціалізованих автомобілів для перевезення інвалідів.

На зазначені заходи у 2011 році спрямують 1 млн. грн.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути