chrome firefox opera safari iexplorer

У Донецьку визначили фіналісток конкурсу Miss Donbass-2011. ФОТО

08 червня 2011 о 11:31

7 червня в Донецьку презентували фіналісток відкритого конкурсу краси Miss Donbass OPEN, який проводиться в 17-й раз.

Майже всі претендентки на титул найпривабливішої виявилися нижче 170 см і з пишними формами. Організатори конкурсу пишаються, що зібрали у фіналі не моделей.

«Звертали увагу на те, як дівчата виглядають на сцені, на жіночні фігури», — повідомив генеральний продюсер конкурсу Ігор Внуков.

«Параметри — і за зростом, і за об'ємами, і за типажем змінилися. Подіумні моделі програють самобутнім дівчатам. Бачите — які вони різні! Ми зібрали фонд нації», — уточнив критерії головний режисер шоу Віктор Гриза.

На кастинги, які проходили у Донецьку і Києві, з'їхалися красуні з різних кінців країни. З майже тисячі дівчат відібрали 24 фіналістки віком 18 — 23 років.

У боротьбі за корону «Miss Donbass OPEN 2011» зійдуться 4 киянки, 5 харків'янок, по одній дівчині з Одеси, Житомира, Дніпропетровська, Криму, Запоріжжя, і 10 мешканок Донецької та Луганської областей.

Відповідаючи на питання чому учасниці всеукраїнського конкурсу представляють переважно схід Україні, Віктор Гриза сказав, що дівчата з інших регіонів не витримують конкуренції.

«Тільки краще цього не пишіть, а то образяться», — зауважив Внуков.

Заключна частина конкурсу пройде в ніч з суботи на неділю в парковій зоні «Донбас Арени». Там зведуть намет і сцену, навколо поставлять дивани для гостей.

Квитки на шоу купити неможливо. Понад 600 іменних запрошень вже розповсюдили серед спонсорів і партнерів «Miss Donbass OPEN».

Конкурсантки живуть в 5-зірковому готелі «Донбас Палас», займаються у фітнес-клубі «Донбас Арени». Їм належить відвідати музей ФК «Шахтар» і кінно-спортивний клуб «Донбас Еквіцентр». А у фіналі дівчата вийдуть на сцену в 5 варіантах вбрання від українських дизайнерів. Музичну програму представлять Злата Огневич, дует сестер-близнят «2 Sunny» і фіналіст «X-Фактора» Володимир Ткаченко.

Головна Miss отримає «Hyundai i20», прикрашений аерографією у стилі конкурсу.

http://gazeta.ua


http://gazeta.ua


http://gazeta.ua


http://gazeta.ua