chrome firefox opera safari iexplorer

Укладено рейтинг країн з найменш дотепним населенням

07 червня 2011 о 16:00

Складено рейтинг країн, де живуть найменш дотепні люди. У першій трійці опинилися німці, росіяни та турки.

Хіт-парад країн з невеселим населенням був заснований на опитуванні приблизно 30 тисяч людей у ​​15 країнах. Результати дослідження у вівторок, 7 червня, опублікувала газета The Daily Telegraph.

Відповідно до думки учасників опитування, замовленого соціальною мережею Badoo, найбільш вираженою нездатністю смішно жартувати і дотепно відповідати на чужі репліки володіють жителі Німеччини. Вважається, що німці не дуже високо цінують почуття гумору один одного, вважаючи за краще цій якості раціональність і працездатність.

На другому місці рейтингу опинилися жителі Росії. З якої причини росіяни потрапили на таке високе місце в списку, не уточнюється. Замикають трійку лідерів хіт-параду відсутності почуття гумору представники Туреччини.

Великобританія, яка традиційно вважалася постачальницею особливого гумору з національним колоритом, опинилася на четвертому місці.

Як пояснив представник Badoo Ллойд Прайс, учасники опитування дійшли висновку, що британці не вміють жартувати, оскільки жителі Сполученого королівства занадто замкнуті і зосереджені на собі.

Десятка країн з найменш дотепнішими жителями виглядає наступним чином:

1. Німеччина
2. Росія
3. Туреччина
4. Великобританія
5. США
6. Франція
7. Польща
8. Бельгія
9. Нідерланди
10. Канада.

Кілька років тому німці також були визнані невмілими жартівниками. Так, в 2007 році в ході опитування, покликаного визначити найвеселішу націю, було з'ясовано, що над німецькими жартами не сміються навіть самі мешканці країни (дев'ять з десяти німців зізналися, що їм не подобається почуття гумору їх співвітчизників). Тоді ж, у 2007 році, найбільш дотепними європейцями були визнані британці.

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути