chrome firefox opera safari iexplorer

Укрзалізниця почала трансляцію своїх відеороликів на YouTube

17 червня 2011 о 13:08

Укрзалізниця відкрила свій канал  на відеохостингу YouTube. Про це повідомляє прес-центр УЗ.

Як зазначається у повідомленні, підприємство відтепер буде регулярно публікувати на каналі репортажі про свої новини, висвітлювати зміни у роботі залізничного сполучення, і спілкуватися зі своїми пасажирами та клієнтами, відповідаючи на їхні запитання.

Відеоролики, що розміщуються, створені прес-центром Укрзалізниці. У них беруть участь співробітники і керівники підприємства, які безпосередньо відповідають за ті ділянки роботи підприємства, що висвітлюються в роликах.

«Відкриття відеоканалу на YouTube – важливий і цікавий крок для нас. Зараз Укрзалізниця вступає у період реформування підприємства, і ми сподіваємося, що освоєні нами нові технології дозволять налагодити контакт із широкою аудиторією, яка користується сучасними способами комунікації, і інформувати її про етапи поліпшення якості послуг Укрзалізниці», — прокоментував генеральний директор підприємства Володимир Козак.

Перший ролик, що з’явився на YouTube, присвячений введенню Укрзалізницею електронного документообігу для перевезень вантажів територією України. Наступний ролик буде присвячений інструкції з використання цієї системи для клієнтів Укрзалізниці.

Надалі підприємство планує висвітлювати інші нові послуги, зміни в обслуговуванні пасажирів, а також підготовку українських залізниць до проведення Євро-2012. Передбачається, що ролики на каналі будуть призначені не тільки для українських, але й іноземних пасажирів, які користуються, чи  мають намір користуватися послугами Укрзалізниці.

 

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути