chrome firefox opera safari iexplorer

20 000 примірників — перший наклад нової книжки Люко Дашвар

11 липня 2011 о 17:26

Саме з такого показника розпочне своє літературне життя перший роман нової трилогії Люко Дашвар «Биті Є». Книжка носитиме назву «Макар» та, за твердженням авторки, буде однаково цікавою як для жінок так, і для чоловіків.

Сюжет нового роману «Макар», який вийде друком у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля», розгортається навколо однойменного героя книжки «Рай. центр». У Макара є майже все: фірмовий одяг, машина, вечірки та інші принади заможного життя, проте виявляється, що машина службова, живе він у чужій квартирі на гроші вже не молодої коханки, як і раніше, бідний і від того до вереску залежний. Йому лишається тільки продовжити пошуки відповіді на актуальне питання сучасного життя «Гроші чи любов?».

Трилогія «Биті Є», за задумкою Люко Дашвар, буде розповідати про подальше життя хлопців з роману «Рай. центр». Другий і третій романи, як і нова книжка «Макар», будуть названі за іменами героїв «Макс» і «Гоцик». Новий роман «Макар» буде презентовано на початку осені у Києві та на «Форумі видавців у Львові» 16-17 вересня.

Цікаво, що минулого року на «Форумі видавців» шалений попит на останню книжку «Мати все» навіть спровокував невеличкий казус під час зустрічі з Люко Дашвар: шанувальників творчості письменниці було настільки багато, що цей некерований натовп ледве не зніс своїм емоційним потоком стенд видавництва та саму авторку. Головний редактор видавництва Світлана Скляр про новий роман Дашвар зазначила наступне: «У романі багато реалій сучасного життя, але насправді він про вибір, про амбіції, про вміння вигравати і програвати».