chrome firefox opera safari iexplorer

«Динамо» ганебно програло «Рубіну» у Лізі чемпіонів

27 липня 2011 о 09:08

Київське «Динамо» зазнало ганебної і, на жаль, закономірної поразки від «Рубіна» у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Ще до матчу неприємно здивував Сьомін. По-перше, включивши в стартовий протокол незграбногоХачерідіЕль Каддурі, який не відрізняється надійністю в обороні, та Єременка, який з кожним матчем робить все більше помилок при передачах.

А по-друге, залишивши на лаві запасних Юссуфа,Мілевського та Шевченка. Динамівцям якраз і не вистачило надійності у обороні (Юссуф), другого форварда (Мілевський) і безцінного досвіду, яким володіє Шевченко (Шева цілком міг зіграти на фланзі, а Гусєв тоді б зайняв місце на лівому фланзі оборони).

А щойно почалася гра, як дитячі помилки в обороні киян призвели до пропущеного м'яча.Єременко і Даніло Сілва не до кінця поборолися за м'яч на лівому фланзі. В результаті Нобоа на вході в штрафний майданчик обіграв Діакате і прострілив на дальню стійку, а Касаєв переправив м'яч у ворота.

Це був єдиний небезпечний момент біля воріт «Динамо» у першому таймі. А більшого казанцям й не потрібно було. Повівши в рахунку, підопічні Курбана Бердиєва закрилися на своїй половині поля і не дозволили киянам вільно розігрувати м'яч на підступах до свого штрафного майданчика.

Більшу половину першого тайму і до середини другого динамівці намагалися шукати щастя біля воріт Рижикова, але небезпечні моменти можна порахувати на пальцях однієї руки. На 23-й хвилині Ярмоленко потужно пробив низом з 25-ти метрів, але Рижиков перевів м'яч на кутовий. На 33-й хвилині Аруна виграв боротьбу на другому поверсі, скинув м'яч на Вукоєвича і той без перешкод пробив метрів з 12-ти, але м'яч струсонув поперечину і відскочив у поле.

На початку другого тайму Ярмоленко увірвався штрафний майданчик і завдав удару вище воріт.

А в середині другого тайму атакувальна міць «Динамо» зійшла нанівець. «Рубін» же став шукати щастя в контратаках, і таки знайшов. На 67-й Караденіз з правого флангу прострілив на Медведєва, якого за руку схопив Хачеріді. Пенальті реалізував Натхо.

У час, що залишився, динамівці не створили жодного небезпечного моменту, постійно б'ючись об бетонну стіну під назвою «Рубін».

0:2 удома з «Рубіном» — це рівносильно катастрофі. Третього серпня киянам буде дуже важко здобути загальну перемогу у Казані.

Насамкінець відзначу, що футболісти «Динамо» дуже багато помилялися при передачах, прийомі м'яча, робили величезну кількість зайвих поперечних пасів, і повільно переходили від оборони до атаки. З такою грою «Рубін» не здолати.

Ліга чемпіонів. 3-й кваліфікаційний раунд

Київ. Стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського
Головний арбітр: Давіда Фернандес Борбалан (Іспанія)

ДИНАМО Київ, Україна — РУБІН Казань, Росія — 0:2 

Динамо: 1. Шовковський – 30.Ель-Каддурі, 34. Хачеріді, 15. Діакате, 2. Даніло Сілва – 5. Вукоєвич (10. Мілевський, 55), 25. Аруна — 9. Ярмоленко, 11. Єременко (8. Алієв, 86), 20. Гусєв (36. Нінкович, 78) – 11. Ідейє

Запасні: 35. Коваль — 3.Бетао, 7. Шевченко, 37. Юссуф

Рубін: 1. Рижиков – 3. Ансальді, 76. Шаронов, 67. Квірквелія, 27. Боккетті – 61. Караденіз, 15. Кисляк, 66. Натхо, 10. Касаєв (9. Нємов, 69), 16. Нобоа – 25. Дядюн (26. Медведєв, 60)

Запасні: 68. Волкотруб — 14. Чала, 56. Махмутов, 63. Джалілов, 65. Жестоков

0:1 Алан Касаєв, 6 (Нобоа на вході в штрафний майданчик обіграв Діакате і прострілив — Касаєв переправив м'яч у сітку)

Статистика матчу

Удари у ствір: 6 (4) — 2 (1)
Удари мимо: 4 (1) — 1 (0)
Кутові: 8 (7) — 1 (0)
Скоєні фоли: 14 (7) — 19 (9)

Джерело: ТСН
Розділи: Здорова Спорт в Україні

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути