chrome firefox opera safari iexplorer

На Херсонщині заняття спортом стають платними

19 липня 2011 о 15:22

Навіть аматорський спорт став платний у Новій Каховці — другому за величиною місті Херсонської області. Його виконавчий комітет запровадив тариф за користування спортивними об’єктами, які найбільше відвідують новокаховчани, — волейбольним майданчиком і футбольним полем місцевого стадіону «Енергія» у розмірі відповідно 15 і 25 гривень за годину.

Але це лише початок: з подачі муніципальної влади всі без винятку спортивні комплекси міста розробляють власні ставки оплати за користування тенісними кортами, майданчиками з міні-футболу та іншими об’єктами.

Чиновники Нової Каховки підкреслюють, що від сплати за право займатися спортом не на пустирі буде звільнено пенсіонерів та учнів дитячо-юнацьких спортшкіл, а також учасників офіційних міських змагань.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути