chrome firefox opera safari iexplorer

На Волині пройде п’ятий фестиваль українського духу «Бандерштат-2011»

26 липня 2011 о 09:37

На Волині стартувала підготовка до п’ятого за рахунком фестивалю українського духу «Бандерштат-2011», який цьогоріч пройде в новому для себе місці – на території поблизу мікрорайону Вишків у Луцьку.

Про це «Рідній країні» повідомили організатори фестивалю.

Запланований захід на 13 та 14 серпня.

У програмі фестивалю передбачені квести на молодіжну тематику, ярмарок української етнічної продукції, літературний міні-фестиваль патріотичної поезії, нічні пісенні ватри, концертна програма за участю відомих українських гуртів.

Також у програмі фестивалю - документальна виставка про діяльність УПА на Волині, нічний кіносеанс українського кіно на повстанську тематику, зустріч та спілкування із ветеранами УПА.

«Рідна країна»

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути