chrome firefox opera safari iexplorer

Наступним суперником Володимира Кличка буде англієць

05 липня 2011 о 18:13

Абсолютний чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Володимир Кличко назвав ім'я суперника, з яким він може зустрітися у наступному поєдинку. Це буде ще один англієць — переможець бою між Дереком Чісорою і Тайсоном Ф'юрі.

«Чісора у липні проведе поєдинок з Тайсоном Ф'юрі. І переможець цього протистояння може стати моїм суперником», - заявив Кличко.

Нагадаємо, що Кличко двічі скасовував бій з Чісорою. У грудні минулого року їх бій в Мангеймі було скасовано через травму українця. Потім боксери домовилися про зустріч 30 квітня, але Кличко знову відмовився на користь об'єднавчого двобою з Девідом Хеєм.

Що стосується Тайсона Ф'юрі, то він неодноразово був спаринг-партнером Кличка. А в одному з інтерв'ю англієць заявив, що поб'є обох братів Кличків.

Що ж, шанс зустрітися в рингу з Кличком-молодшим у Тайсона є. Для цього йому треба перемогти Чісору. Бій відбудеться 23 липня на стадіоні «Уемблі». Боксери битимуться за пояс Британської боксерської контрольної Ради, а також за титул Британської співдружності.

Джерело: ТСН
Розділи: Здорова Спорт в Україні

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути