chrome firefox opera safari iexplorer

Оголошуємо конкурс: «Діти про свій рідний край»

15 липня 2011 о 13:21

До 20-річчя незалежності України Фонд Миколи Томенка «Рідна країна» за інформаційної підтримки світоглядного порталу «Рідна країна» та газети «Лівобережна» оголошують конкурс дитячих творів «Діти про свій рідний край».

Участь у конкурсі можуть взяти діти дошкільного та молодшого шкільного віку, які, за умовами конкурсу, до 1 вересня 2011 року повинні надіслати на адресу організаторів свої малюнки (для дошкільнят) та твори (для дітей молодшого шкільного віку), в яких розповідається, як і чому вони люблять свій рідний край.

Переможці конкурсу отримають цінні подарунки – книги для дошкільнят та дітей молодшого шкільного віку, видані видавництвом «Веселка».

Окрім того, кращі твори і малюнки будуть розміщені на порталі «Рідна країна» та надруковані у газеті «Лівобережна».

Умови конкурсу

Малюнки (для дошкільнят) та твори (для дітей молодшого шкільного віку) необхідно надсилати до 1 вересня 2011 року на електронну адресу: ridnakraina@ukr.net (формат файлу MS Word) або за поштовою адресою: 02095, м. Київ, вул. Княжий Затон 21, 1 парадне, офіс 531.

В листі необхідно вказати дані про автора (поштову адресу, дату народження, школу, клас, за бажанням можна прикріпити фото).

Результати конкурсу будуть оприлюднені після 1 вересня 2011 року на порталі «Рідна країна» і в газеті «Лівобережна».

Говорячи про ідею проведення конкурсу, його ініціатор, віце-спікер парламенту Микола Томенко сказав: «Любов до України розпочинається з любові до своєї малої батьківщини, свого рідного села, селища, міста, де народився та живеш». За його словами, саме з метою пропагування патріотизму у дітей з наймолодшого віку його Фонд і вирішив провести такий конкурс.

«Рідна країна»

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути