chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові в серпні відбудеться 7 масових святкувань

12 липня 2011 о 12:26
У Львові в серпні заплановано провести 7 фестивалів та масових заходів, серед яких – відзначення 20-ї річниці Незалежності України та Тиждень актуального мистецтва у Львові.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Львів – це культурна столиця України. Фестивалі, які відбуваються в нашому місті – це можливість привабити більшу кількість туристів зі всієї України та світу. Кожного фестивального дня Львів відвідують від 5 до 30 тисяч гостей, залежно від масштабу фестивалю, і саме це допомагає Львову вийти на міжнародну арену туристичних центрів світу», -  зазначив міський голова Андрій Садовий.

Зокрема на серпень заплановано такі заходи: 20-24 серпня – III Міжнародний фольклорний фестиваль «Етновир», 21 серпня – «Свято Хліба», 21-24 серпня –VI Міжнародний фестиваль незалежного кіна «КіноЛев-2011», 21-24 серпня – відзначення 20-ї річниці Незалежності України, 23 серпня – День Державного Прапора, 29 серпня — 4 вересня – Тиждень  актуального мистецтва у Львові, 29 серпня – 4 вересня – МедіаДепо.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути