chrome firefox opera safari iexplorer

У школах Дніпропетровщини з жовтня з'являться електронні журнали та щоденники

13 липня 2011 о 12:41

Кожна школа Дніпропетровської області з жовтня 2011 року отримає можливість працювати з електронним журналом і щоденником через власні сайти, розроблені в системі «Мої знання».

На нараді, присвяченій питанням підготовки до нового навчального року заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Марія Пустова, також зазначила, що вже з жовтня батьки зможуть дізнатися про успішність дітей, зайшовши на сайт школи, в якій навчається дитина. Маючи код доступу, вони зможуть побачити оцінки тільки своєї дитини.

Заступник голови розповіла, що було розглянуто питання про створення інформаційно-комунікаційної освітньої мережі національного рівня в рамках Національного проекту «Відкритий світ».

Реалізація завдань цього проекту дозволить створити умови для широкого впровадження інформаційно-комунікаційних технологій на всіх рівнях освітнього процесу.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути