chrome firefox opera safari iexplorer

Українські учасники готуються до перемоги у «Новій хвилі-2011»

17 липня 2011 о 14:19

Харизма, талант, музичні інструменти, пісні та настрій — чи нічого не забули? Коля Серга посильно готується до «Нової хвилі». Нині, головне завдання — підібрати гідний матеріал.

«В нас готове все дуже давно. Ми продовжуємо готуватися. Знову ж таки ми конкретно до Юрмали не готувались, готуємося до того, що буде опісля», — каже український учасник на «Новій хвилі 2011» Коля Серга.

«Хітом-країни» музиканти готують на вибір «Файне місто Тернопіль» - «Братів Гадюкіних» та «Спроба номер 5»— «Віа Гри», та останнє слово буде за організаторами. Підтримати колегу прийшов Іван Дорн, що у 2009 відчув на собі усю відповідальність та переваги конкурсу.

«Якщо він і зміниться, то в першу чергу — то ці зміни будуть у позитивне, тому що він привезе досвід. А за цей досвід можна буде все простити», — каже музикант, конкурсант «Нової хвилі-2009» Іван Дорн.

Також, від України їде Маша Собко. Минулого року співачка у якості гості відвідала «Хвилю», і була вражена організацією.

«Звук дуже сподобався, там, мені здається легко співати, ти не напружуєшся, виходиш і показуєш, що вмієш, якщо звісно, вмієш», — каже українська учасниця на «Новій хвилі 2011» Маша Собко.

Дівчина також ретельно підбирає пісні, адже володіє досить сильним та проникливим вокалом, і звісно наряди.

«Три сукні, які ми пошили — це Сергій Єврмаков. Одне біле, зізнаюсь, одне бежеве, а ще одне чорне. Вони дуже красиві, стримані, зі смаком. Тому що я не люблю, коли багато всього намішано, мені подобається коли все акуратно», — каже українська учасниця на «Новій хвилі 2011» Маша Собко.

Щороку українські учасники повертається з конкурсу не з порожніми руками. Журі ретельно приглядаються до України як повноцінного клондайку талантів. Цього року на ювілейній «Новій хвилі» приїдуть представники з 14 країн світу.

Пісенний конкурсу розпочнеться у латвійські Юрмалі 26 липня.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути