chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні ліквідують два міністерства

29 липня 2011 о 09:00

Міністерство з питань житлово-комунального господарства та Міністерство регіонального розвитку та будівництва знаходяться в процесі ліквідації.

Про це заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк .

«Мені необхідно буде прийняти багато рішень, у тому числі непопулярних, щодо скорочення близько 72 осіб», — зазначив міністр.

За даними Близнюка, сьогоднішня чисельність міністерства складає 359 чоловік.

№На сьогоднішній день я формую структуру. Після затвердження Кабміном граничної чисельності, я зможу завершити процедури ліквідації старих міністерств і вже затвердимо нову структуру", — додав він.

За словами Близнюка, на початку-середині вересня він виступить разом зі своїми заступниками і представить узгоджену Кабінетом міністрів і президентом стратегію діяльності міністерства.

Нагадаємо, Ініційована президентом Віктором Януковичем адміністративна реформа займе не один рік, і в її ході буде скорочено понад 50% державних службовців. Про це ще в грудні 2010 року повідомив міністр юстиції Олександр Лавринович.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути