chrome firefox opera safari iexplorer

24 серпня на Пейзажній алеї влаштують дитяче свято

08 серпня 2011 о 10:46

У День Незалежності на Пейзажній алеї пройде свято «Літо талантів», під час якого можна буде повчитися англійської, взяти участь у розвагах і творчих майстер-класах для школярів та дошкільнят, подивитися виставу театру маріонеток, виступи музикантів тощо.

За словами організаторів, розпочнеться гуляння з комп'ютерної майстерні «Айтідо!» о 12.00.

Також з 12.00 до 14.00 працюватиме Центр раннього розвитку «Окешкин Клуб», у програмі якого Театр маріонеток, виготовлення малюнків та аплікацій з англомовними та франкомовними викладачами, ігри, розваги, участь у дитячому музичному оркестрі.

14.00-16.00: «Українське подвір'я», під час якого художники Любов Сенчук та Марія Крижановська створять імпровізовану хату, яку розмалюють разом з дітьми в традиційному українському стилі.

Поруч відбуватимуться майстер-класи з гончарства, плетіння вінків з живих квітів, орігамі. Разом з дорослими діти співатимуть народних пісень.

З 16.00 до 18.00 проходитиме Школа англійської мови «Оксфорд Клас», під час якої влаштують англомовний квест-змагання між дорослими та дітьми. Також у програмі музичний гурт «Old Mc'Donald», справжнє англійське чаювання «5 o'clock tea» тощо.

З 16.00 до 18.00 триватиме робота Музичної майстерні.

Завершиться свято концертом класичної музики просто неба.

 

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути