chrome firefox opera safari iexplorer

Книгарню «Сяйво» повернули під контроль київської мерії

26 серпня 2011 о 20:30

Сьогодні до книжкового магазину Сяйво, який увесь цей час простояв із завареними вікнами і дверима, і який повернули місту за рішенням суду, вперше змогли потрапити представники КМДА.

Як повідомили у Штабі оборони Києва, у планах міської адміністрації не лише якнайшвидше відновити його роботу, але і забрати приміщення магазину з балансу Шевченківського району.

Нагадаємо, що раніше міська влада обіцяла відновити роботу магазину вже цієї осені.

Як повідомлялося, 17 травня, Господарський суд міста Києва за позовом ТОВ Книжковий магазин Сяйво прийняв рішення в інтересах територіальної общини міста і повернув приміщення магазину в комунальну власність.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути