chrome firefox opera safari iexplorer

«Країна Мрій» видає книгу «Україна. Наша епоха:1991—2011 роки»

12 серпня 2011 о 11:01

У видавництві «Країна Мрій» виходить подарункова книга «Україна. Наша епоха:1991—2011 роки».

Дана книга є спробою «озирнутися на минулі двадцять років і згадати, чим ми жили починаючи з 24 серпня 1991 року, що забулося, що ні, про що згадуємо з радістю, а про що з болем», зазначають у «Країні мрій».

Автори видання згадають про 434 ключові події, факти та людей в історії незалежної України.

«Усе це — і Чорноморський флот, і „кравчучки“, і бандитизм 1990-х, і Вєрка Сердючка, і введення гривні, і „Роксолана“, і „кучмагейт“, і Помаранчева революція, і розкладачка в кабінеті прем'єр-міністра, усі перемоги в світі й поразки всередині країни — це ми, наше життя і наша доба», — йдеться у повідомленні.

Книга буде презентована в рамках «Сьомої Київської Міжнародної Книжкової виставки-ярмарки 2011», що проходитиме з 16 по 18 серпня 2011 року.

Автор ідеї та упорядник — Андрій Кокотюха. У проекті взяли участь Леонід Кравчук, Андрій Курков, Юрій Макаров, Марія Матіос та Олександр Ткаченко.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути