chrome firefox opera safari iexplorer

Перший матч на «Олімпійському» відбудеться 11 листопада

16 серпня 2011 о 17:52

На НСК «Олімпійський» перший футбольний матч повинен відбутися 11 листопада, а отже — до цього часу стадіон вже має бути відкрито.

Про це сказав сьогодні, 16 серпня, директор Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський, відповідаючи на питання, чи визначено остаточну дату здачі головної спортивної арени країни.

«Анонсувати відкриття стадіону — це прерогатива віце-прем'єра, але для нас віхою оголошеною вже є 11 листопада. Тобто, коли відбудеться запланований матч Україна — Німеччина. До цього часу має відбутися відкриття», — сказав Лубківський.

З його слів, на першу декаду листопада Федерацією футболу України заплановано проведення двох товариських матчів: перший — це 11 листопада на «Олімпійському» зі збірною Німеччини, а 15 листопада товариський матч на арені у Львові зі збірною Австрії.

«Часу небагато, тому сьогодні особливе навантаження лягає і на будівельників, і на управлінські команди, щоб у повній готовності підійти до організації і проведення цих матчів. Це будуть своєрідні тестові події, під час яких можна буде подивитися на всі проблемні місця й ті, які потребують посиленої уваги, і ліквідувати всі недоліки на майбутнє», — підсумував Лубківський.

Нагадаємо, на початку серпня Кабінет Міністрів збільшив вартість облаштування функціональних зон навколо НСК «Олімпійський» до 362 мільйонів 220,45 тисячі гривень.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути