chrome firefox opera safari iexplorer

У Дніпропетровську пройде Чемпіонат Європи з воднолижного спорту

18 серпня 2011 о 18:06

З 24 по 28 серпня у Дніпропетровську проходитиме Чемпіонат Європи з воднолижного спорту серед юніорів. Про це УНН повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.

Відкриття змагань відбудеться 24 серпня, закриття Чемпіонату і нагородження переможців проходитиме 28 серпня. У Чемпіонаті візьмуть участь юні спортсмени з України, Австрії, Греції, Хорватії, Росії, Південної Америки, Німеччини, Чехії, Англії, Італії, Білорусі, Швейцарії, Франції, Польщі, Словаччини, Нідерландів, Португалії, Кіпру, Ірландії, Іспанії.

Змагання проходитимуть у двох групах — юнаки та дівчата до 14 та до 17 років. Спортсмени виступатимуть у трьох дисциплінах: трамплін, слалом та фігурне катання. Збірна команда України претендує на нагороди у найбільш видовищній дисципліні — фігурне катання.

Нагадаємо, рішення щодо проведення у Дніпропетровську Чемпіонату Європи з воднолижного спорту серед юніорів було ухвалено у 2010 році на закритті Чемпіонату UKRAINE OPEN. Організатором змагань є всеукраїнська федерація воднолижного спорту.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути